Over ons

Sinds september 2014 zijn wij de trotse eigenaren van Chalet Eisenrose, onderdeel van het Smaragdresort, in Bramberg am Wildkogel, Oostenrijk.

Het Smaragdresort is een kleinschalig complex bestaande uit drie 1-laags appartementen, acht 2-laags appartementen en tien 3-laags chalets. De chalets zijn gebouwd in een moderne architectuur met traditionele lokale materialen; natuursteen uit Rauris en hout uit de Pinzgauer regio.

Bramberg am Wildkogel en omgeving staat bekend om de vele edelstenen die er, nog steeds gevonden worden. Onder andere smaragd, bergkristal en hematiet. Een bijzondere vorm van hematiet bestaat uit schijfjes die op elkaar gestapeld het uiterlijk van een roos hebben: Eisenrose.

Vanaf het eerste moment dat wij in Bramberg am Wildkogel komen voelen wij ons er thuis. De mensen zijn vriendelijk en er heerst een gemoedelijke, rustige sfeer. Iedereen groet elkaar en als je antwoord in Pinzgauerisch dialect met "Servus" tover je een glimlach op hun gezicht.

Tijdens uw verblijf willen we er alles aan doen, om u Oostenrijk en met name de omgeving in de Hohe Tauern te laten beleven. In het chalet ligt een informatiemap met tips over allerlei (sportieve) activiteiten en belevenissen. Deze map werken wij regelmatig bij.

Op loopafstand vindt u diverse restaurants, een supermarkt en sportzaken voor ski verhuur. U kunt ook gebruik maken van de broodjesservice.

Bewust hebben wij ervoor gekozen om de verhuur van ons Chalet onder te brengen bij Chaletsplus. De medewerkers van deze ervaren organisatie, al heel veel jaren bekend met dit gebied, kunnen u snel en deskundig helpen bij uw reservering. Bovendien is uw boeking verzekerd van de SGR-garantie en dat is een veilig idee.