Reserveren

Wij hebben ervoor gekozen om Chalet Eisenrose aan te bieden via Chaletsplus. Via deze organisatie kunt u snel en betrouwbaar boeken. Chaletsplus is aangesloten bij de SGR (Stichting Garantie Reisgelden) en bij de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. In 2013 en 2014 hebben ze de Zoover Award "Beste Aanbieder Wintersport" in ontvangst mogen nemen. Op de site kunt u direct de beschikbaarheid en de prijs van de desbetreffende week zien.

Bij Chaletsplus kunt u wanneer u dit wenst ook een annuleringsverzekering regelen. Daarnaast bieden zij een broodjesservice aan. Verse broodjes 's ochtends aan huis gebracht, ook als het sneeuwt, zorgt voor een geweldig vakantiegevoel. Ook kunt u via Chaletsplus een kinderbedje en kinderstoel reserveren.

Via Chaletsplus kunt u ook informatie krijgen over ski- en snowboardlessen en krijgt u 10% korting op de huur van uw ski-uitrusting bij Sport 2000.

In Bramberg heeft Chaletsplus een eigen receptie met lokale medewerkers. Zij zorgen ook voor het beheer van Chalet Eisenrose. In de receptie - bij de skischool Bramberg, gevestigd in het gebouw van de Smaragdbahn kunt u de sleutel ophalen. Zij kunnen u ook antwoord geven op vragen en helpen bij praktische zaken.